Cinc videoartistes de prestigi internacional publiquen els seus vídeos per promocionar Catalunya turísticament.

Nota de premsa Agència Catalana de Turisme

Cinc videoartistes de prestigi internacional han publicat a la plataforma de l'Agència Catalana de Turisme de YouTube i a les diferents xarxes socials del "Catalunya Experience" cinc vídeos amb l'objectiu de promocionar Catalunya turísticament.

Aquests cinc vídeos són el resultat d'un viatge de familiarització organitzat per la Generalitat de Catalunya, a través de l'Agència Catalana de Turisme, el passat mes de maig.

Amb aquesta acció, l'Agència Catalana de Turisme torna ser pionera en utilitzar noves tècniques i nous formats de promoció turística per desenvolupar la seva estratègia d'aconseguir més impactes, com ja va fer al 2012 en organitzar el primer viatge a Catalunya d'instagramers a nivell internacional que altres destinacions del món han replicat. L'objectiu amb aquests vídeos és arribar al milió de reproduccions.

https://www.youtube.com/watch?v=87QCHQEZqGk&index=1&list=PLA30l_dRpFOtiVHXwnnZTv-b9gfAzyyeN

Cinc artistes amb llibertat creativa per promocionar Catalunya
El viatge amb els videoartistes es va organitzar de manera que cadascun visités una zona de Catalunya, acompanyat per un habitant del territori que coneixia perfectament l'oferta turística que s'hi ofereix.
Cada un d'ells va tenir llibertat absoluta a l'hora de realitzar les seves creacions, ja que a més cada videoartista està especialitzat en una tècnica de realització diferent.

Rob Whitworth, anglès i resident a Shanghai, va visitar la ciutat de Barcelona. Veure vídeo.
Aleksandr Krautsou, procedent de Bielorússia, va viatjar per la Val d'Aran, les Terres de Lleida i els Pirineus lleidatans.
Albert & Dennis, també coneguts com a Aeroshots i procedents de Catalunya, van viatjar fins la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.
Pau Garcia Laita, també català, va visitar la demarcació de Girona, la Costa Brava i els Pirineus gironins.
Finalment, Trevor Hawkins, procedent dels Estats Units, va recórrer paisatges de Barcelona i de la costa de Barcelona.
Aquests videoartistes van ser escollits per l'Agència Catalana de Turisme per la seva àmplia repercussió a Vimeo, ja que entre tots sumen més de 2.300.000 reproduccions.

Veure els vídeos

Comentaris