Jornada TurismeVallès 2015, una aposta ferma per la qualitat turística de la comarca

A la comarca hi ha 62 empreses i serveis adherits al projecte SICTED, dels quals 50 han obtingut el distintiu de qualitat el 2014 i 12 segueixen treballant per obtenir-lo en la propera campanya.

El SICTED reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua en l'àmbit turístic.

El passat dimarts dia 3 de març, a les 16.30h, va tenir lloc a l’Hotel Mercure Augusta Barcelona Vallès de Vilanova del Vallès la Jornada de TurismeVallès 2015. L’acte va estar presidit pel president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor José Orive; el regidor de turisme de l’ajuntament de Vilanova del Vallès, el senyor Sergi Trilla i Calvo; el conseller de turisme del Consell Comarcal, el senyor Ignasi Martínez; i el gerent dels Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Francesc Vila.



Al Vallès Oriental hi ha 62 empreses i serveis adherits fins ara al projecte SICTED, dels quals 50 han obtingut el distintiu de qualitat el 2014 i 12 segueixen treballant per obtenir-lo en la propera campanya. El SICTED reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua en l'àmbit turístic.



Les empreses distingides el 2014 són: Hotel Sidorme Barcelona-Mollet, Hotel Sidorme Barcelona-Granollers, Casa de Turisme Rural Can Fàbregas del Bosc, Hotel Molí de la Torre, Can Burguès, Can Gual Agroturisme, Can Gual II Turisme Rural, Daema Aventura, Restaurant la Fonda del Montseny, Apartaments Turístics Cal Ferrer, Hotel Ibis Barcelona-Mollet, Restaurant El Folló, Restaurant El Cruce, Restaurant Can Candelich, Oficina de Turisme de Sant Celoni,  Hotel Can Galvany Golf & Spa 4*, Restaurant El Romaní de Breda, Mas Berenguer, Hotel Can Cuch 4*, El Folló Turisme Rural, Casa de Turisme Rural Cal Pinyater, Restaurant Can Major, Restaurant Mirko Carturan, Espai Natural Sant Miquel del Fai, Casa de colònies - Escola de Natura La Traüna, Museu Municipal de Montmeló, Restaurant El Bellver, Restaurant El Mas de Sant Lleí, Hotel Mercure Augusta Barcelona Vallès, Masia Rural Can Sala, Ecogranja Salgot, La Rectoria de Vallcàrquera, Dieta Mediterránea (FRANVIC), Restaurant El Jardí de Parets, Museu Municipal Joan Abelló i Casa del Pintor Abelló, Ramassan Viatges, Restaurant La Rectoria del Palou, Punt d’Informació Turística de Santa Maria de Palautordera, Thermalia, Oficina de Turisme de Caldes de Montbui, Entorn Rural Can Turró, Restaurant La Mama, Restaurant El Trabuc, Restaurant Casa del Bosc, Restaurant Robert de Nola, Museu Arxiu Tomàs Balvey, Restaurant Càmping El Pasqualet, Pasta Sanmartí, fideuers des de 1700, Càmping El Pasqualet, Terra Diversions Bike Tours, Turisme Actiu, Parc Natura del Montseny.


El programa de la Jornada va ser:
16.30h Inici de l’acte.
Parlaments institucionals i lliurament del reconeixement a totes les empreses de la destinació del Vallès Oriental, que treballen per la qualitat turística.

17.00h – 18.00h Xerrada a càrrec del Sr. Lluis Serra, expert en màrqueting on line, amb el títol “Desperta, ara és el moment!”




18.00 h – 19.00h Plataforma web www.turismevalles.com

19.00h Comptem amb la presència d’en Pep Salsetes i acabarem la jornada amb un tast elaborat per part del Col·lectiu Cuina VO



Col·lectiu CuinaVO
CuinaVO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, una plataforma que promou i difon les virtuts i singularitats de la cuina vallesana. Basen la nostra proposta gastronòmica en una cuina de territori, de proximitat i qualitat, i promouen així els recursos del nostre territori: els productes locals i els productors artesans i de qualitat de la nostra comarca. Treballen per reforçar la vinculació entre cuina i territori, dinamitzant turísticament i gastronòmicament la nostra comarca, per tal que la cuina i els productes de qualitat en siguin els millors ambaixadors.

Comentaris