L’oferta turística del Vallès Oriental present a la B-Travel

Els passats dies 17, 18 i 19 d’abril es va celebrar al recinte de Montjuic la fira de turisme B-Travel, l’antic Saló Internacional del Turisme a Catalunya. TurismeVallès va ser present dins l’estand de Catalunya i sota la marca Costa Barcelona promocionant els recursos i les empreses turístiques del Vallès Oriental.




El dissabte 18 d’abril es van dur a terme dues activitats que van dinamitzar l’estand de Catalunya. Una d’elles va ser l’adaptació d’una visita teatralitzada al Jaciment Mons Observans de Montmeló – Montornès del Vallès, en la que una antiga esclava del jaciment explicava als participants de l’activitat la vida d’una família romana de l’època. L’altra activitat va ser un esquetx humorístic entre un metge i una pacient que gaudeix de les aigües termals de la comarca i en el que s’explica tots els beneficis de les aigües mineromedicinals.





Amb l’eslògan de la nova campanya promocional “Catalunya és casa teva”, l’Agència Catalana de Turisme va presentar, entre d’altres propostes, l’Any del Turisme Interior i de Muntanya, l’enoturisme i l’oferta dels “hotels gastronòmics” catalans. Tot plegat amb l’objectiu de dinamitzar la demanda turística del mercat català arreu de Catalunya. 

Enguany el saló del turisme s’ha renovat i s’ha orientat a les experiències viatgeres. El nou canvi d’orientació del saló va en sintonia amb el que des de fa temps treballa el sector turístic, les experiències.



Comentaris