El turisme de la comarca present a la segona edició de la Fira de Turisme Rural i Familiar de Cardedeu

Els passats dies 22, 23, 24 i 25 de maig el Consell Comarcal del Vallès Oriental, TurismeVallès, va se present a la 32ena edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu – FICARD representant el turisme de la comarca.

Enguany s’ha celebrat la segona edició de la Fira de Turisme Rural i Familiar, emmarcada dins de la Fira de Sant Isidre. En aquest espai s’han pogut visitar expositors del sector turístic que han mostrat els seus productes i serveis.  També s'hi han dut a terme activitats per a tota la família. La Fira de Turisme Rural i Familiar ha estat ubicada en el Parc Pompeu Fabra.



Com altres anys, el protagonista principal de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu ha estat el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, les demostracions d'obediència i agility de gossos, i les exhibicions d'equitació i de salt d'obstacles, entre d'altres.



Tanmateix, no hi han faltat activitats consolidades en altres edicions com per exemple: el concurs mundial de menjadors de borregos; la burricada, les demostracions de cultura popular i tradicional de les entitats de Cardedeu, o la desfilada de models, entre d'altres. Paral·lelament, s’ha dut a terme la Mostra Gastronòmica, on s’hi ha degustat les propostes culinàries d'onze restaurants de Cardedeu i rodalies.



La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Més informació a la oficina de turisme online de Cardedeu.

Comentaris