El Vallès Oriental acull un viatge de familiarització especialitzat en natura i sostenibilitat

El passat dijous dia 30 d'abril, el Consell Comarcal del Vallès Oriental va organitzar un viatge de familiarització per l’agència de viatges Tarannà Viatges, agència pionera en els viatges de natura i sostenibilitat. Aquesta acció de promoció del Vallès Oriental està emmarcada dins del pla d’accions d’enguany i te com objectiu donar a conèixer la comarca.





El programa que es va dur a terme es va basar en la visita a empreses i recursos que treballen per la qualitat turística, compromesos amb el medi ambient i que ofereixen un producte singular. Els recursos i empreses que vam visitar van ser: El Bellver; Museu Masia Ca l’Agustí; El Talleret del Clot; la Formatgeria del Montseny; la Fonda Montseny; Apartaments Cal Ferrer i Fragàncies del Montseny.



Tarannà Club de Viajes és una agencia de viatges especialitzada en viatges responsables, sostenibles, culturals, trekkings, propostes especialitzades i fet a la mida de cada client. Compta amb una llarga trajectòria en el món dels viatges i una bona reputació.



Comentaris