Dos trips promocionen la comarca

Aquest mes de juny, TurismeVallès juntament amb la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona ha organitzat dos trips per donar a conèixer, una mica més, la comarca del Vallès Oriental.

El primer d’ells va ser el passat dijous dia 11 de juny, per a la revista DeViajes, publicació especialitzada en turisme que pertany al grup editorial Hearst Publicaciones. La visita estava enfocada en la preparació d’un reportatge, sobre la província de Barcelona, que sortirà publicat en paper i en la versió digital del número de tardor. DeViajes, que te caràcter nacional, és la segona revista del sector amb una audiència estimada de 89.000 lectors i una difusió de més de 22.000 exemplars.


Sant Pere de Vilamajor


Sant Pere de Vilamajor


Museu Arxiu Tomàs Balvey

Al llarg de tot el dia els periodistes van descobrir racons amb encant com el poble de Sant Pere de Vilamajor, antiga seu de repòs dels comtes - reis de Catalunya i Aragó; Cardedeu, on van tastar els borregos, la botifarra de borregos i van visitar el Museu Arxiu Tomàs Balvey, que compta amb una de les farmàcies rurals més antigues d’Europa, juntament amb la de Llívia. Alhora de dinar van degustar diversos plats cuinats amb producte de proximitat i llavors recuperades en el Restaurant Can Candelich de Cànoves i Samalús, membre del col·lectiu Cuina VO. La tarda va continuar amb la visita a la Formatgeria Mogent de Sant Antoni de Vilamajor, on els van explicar com fan el formatge. La jornada va finalitzar a La Torrassa de Llinars del Vallès, on van gaudir d’unes esplèndides vistes de la comarca.


Restaurant Can Candelich



Restaurant Can Candelich


Formatgeria Mogent


La Torrassa

El segon trip estava enfocat en la descoberta de propostes de natura i càmping, a prop de Barcelona, que poguessin atraure al mercat alemany. Les blogueres que en van formar part són membres de tres blogs de gran rellevància en el seu país. Aquests són Weltenbummlerin (www.abenteuer-spanien.com); Puriy (www.puriy.de); i Abenteuer-Spanien (www.weltenbummlerin.net). Durant una tarda les blogueres van gaudir d’una visita guiada per diferents racons del Parc Natural del Montseny i van descobrir la riquesa natural i patrimonial que hi amaga. El guiatge el va dur a terme l’empresa especialitzada en guiatge de natura i cultura ADEMC.

Comentaris