16/6/15

S’ha presentat la plataforma de promoció i comercialització turística del Vallès Oriental

El nou portal web ha estat possible gràcies al treball conjunt entre el sector públic i el sector privat del Vallès Oriental.

Una setantena d’empreses i ens públics assisteixen a la presentació de www.turismevalles.com
El president en funcions del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el senyor José Orive, i el diputat delegat en funcions de Turisme de la Diputació de Barcelona, el senyor Ramon Riera, han presentat el passat dimecres dia 10 de juny el nou portal web de turisme del Vallès Oriental www.turismevalles.com/ca. L’acte s’ha celebrat a La Roca Village Lounge, el nou espai de reunions de La Roca Village.

Un dels objectius principals de l’estratègia de promoció i comunicació de TurismeVallès és fer del nou portal web www.turismevalles.com una eina de comunicació, promoció i comercialització, que permeti al sector turístic de la comarca la transmissió multidireccional de la gran varietat d’informació i oferta turística del Vallès Oriental.


 
La nova plataforma compta amb dues grans parts. Per un costat, la promoció i la comunicació dels diferents recursos turístics del Vallès Oriental. Per l’altre costat, la comercialització, a través de l’agència de viatges del Grup Sagalés Viatges Plus, de recursos, propostes i experiències que es realitzin a la comarca.

Actualment la plataforma compta amb més d’un centenar de propostes i experiències turístiques destinades a diferents públics: famílies, parelles, sèniors i grups d’amics.

Aquesta plataforma ha sigut possible gràcies al treball conjunt entre el sector públic i el sector privat del Vallès Oriental.

Veure notícia VOTV


Us animeme a que descobriu les propostes a www.turismevalles.com

Fotogafies Jordi Muntal.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada