5 propostes de turisme actiu a pocs minuts de Barcelona



Aquesta setmana us proposem 5 activitats de turisme actiu perquè gaudiu del bon temps! No us ho penseu i apunteu-vos-hi!

1-Activitats aèries


Gaudir l'experiència única d'un viatge aeri és una manera lúdica i divertida per descobrir el paisatge canviant i ple de matisos, que caracteritza el nostre territori. Aquesta activitat està dissenyada per a persones que volen viure l'aventura de volar i veure les diferents atraccions, des de una perspectiva diferent.





2-Viu el motor


La nostra comarca té una llarga tradició en activitats relacionades amb el motor, no només des d'un aspecte esportiu o turístic, sinó també, des de la vesant dels negocis de la indústria i els serveis.

A la nostra pàgina web trobareu una àmplia gamma d'activitats relacionades amb el sector del motor, com per exemple les curses de kart, conèixer el territori amb buggys i quads o gaudir d’itineraris variats amb els segways.


3-Senderisme


Al Vallès Oriental disposem d’una extensa xarxa de camins per descobrir pam a pam, tots els racons de la nostra comarca. Aquesta es compon d'un entorn de petits i acollidores valls i cims agrestes amb el canvi de vegetació i variades (dels 50 metres a la vall del Besòs, als 1712 del Turó de L'home). Hi ha nombroses possibilitats per a excursions curtes o llargues. A més, tenim 34 rutes marcades amb una descripció detallada i marcats amb la pista GPS.


4-Multiaventura

La comarca compta amb un seguit d’empreses que ofereixen diferents disciplines relacionades amb l’esport i la natura, que faran que gaudiu d’una experiència única i inoblidable.



Així doncs, podreu practicar activitats com el tir amb arc, l’escalada, el paintball, les curses d’orientació, els jocs gegants, els circuits aeris, les activitats de team building, quads, segway i els multi reptes per a infants i adults, entre d'altres!


5-Bicicleta al Circuit de Barcelona – Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya obre les seves portes a tots aquells esportistes que vulguin practicar el ciclisme de carretera en un entorn segur i professional.


Els dimarts i els dijous a la tarda, sempre i quan l’activitat pròpia del traçat ho permeti, es poden fer tandes en bicicleta sobre el traçat Gran Premi (4,655 km), ja sigui a nivell amateur o professional. Podràs entrenar-te sobre la pista que cada any acull les competicions de monoplaces de Formula 1® i les motos del Campionat del Món de MotoGP™, on els millors pilots d’automobilisme i de motociclisme ofereixen el millor espectacle del món del motor. 






Comentaris