Un altre dia de Pícnic al Vallès Oriental

La nostra comarca reuneix tot els requisits per gaudir d’una jornada de pícnic, als diferents pobles: un clima ideal, equipaments turístics de gran qualitat, amb un alt grau d’interès paisatgístic i natural i una oferta variada de serveis.

A continuació us deixarem unes breus notes d’alguns del llocs on podeu gaudir d’una jornada excel·lent de pícnic amb la vostra família i amics.


1.- Nostra senyora dels Àngels. La Roca del Vallès.



“Merendero” amb servei de bar, lloguer de taules, graelles i subministrament de llenya. Lloguer de sales interiors amb barbacoa per a celebracions. Àrea infantil, gronxadors i tobogans on els nens gaudeixin de la natura.



 2.- Can Xec. Montornès del Vallès.



Podeu arribar-hi molt fàcilment si seguiu l’anomenada carretera de La Roca i aneu cap a Montmeló i La Roca. Al poble coneixen aquestes instal·lacions amb el nom de “les piscines de Montornès del Vallès”, nom que ha tingut èxit arreu. És un indret interessant per fer-hi una estada familiar, un pícnic, carn a la brasa, calçotades… Obre caps de setmana i festius de 8 del matí fins que es fa fosc. Si reserveu i sou prou colla, poden obrir altres dies. Truqueu: 626.63.97.91!

Comentaris