Propostes de turisme rural al Vallès Oriental

La nostra comarca compta amb unes condicions especials per la pràctica del turisme rural. A banda de la seva situació geogràfica, amb parcs naturals i nombrosos llocs d’un encant paisatgístic especial, compta amb bones instal·lacions al llarg i ample del seu territori, que ofereixen unes prestacions turístiques ideals al visitants amants de la natura, l’ecologia i l’agricultura. En aquest article us fem quatre propostes que esperem siguin del vostre gust!


1.- Can Fàbregas del Bosch. Una antiga masia plena d’encant.



Can Fàbregas del Bosc és el lloc ideal per passar un cap de setmana gaudint de la natura. Està situada a l’extrem oest del municipi de l’Ametlla del Vallès, a la Vall del riu Tenes. Els orígens d’aquesta masia es remunten a fa cinc cents anys. La masia va ser totalment rehabilitada l’any 2006 i actualment compta amb totes les comoditats del segle XXI.


2.- Can Gual. Agroturisme.



Aquesta masia de Turisme Rural també està situada al municipi de l’Ametlla del Vallès. Ofereix tres allotjaments independents i una sala per a grups en un entorn tranquil,  envoltat d’horts i natura. La granja i els horts son l’eix central de les activitats que organitzen. També s’hi poden fer passejades.


3.- Can Canal. La masia sorprenent.



Can Canal es una sorprenent Masia rural del segle XVI, situada al terme municipal de Llinars del Vallés, en el Baix Montseny. Enclavada al bell mig de 17 hectàrees de boscos d’alzines i roures i envoltada d’un frondós paisatge natural. Ofereixen un seguit d’activitats: aèries, de motor i terrestres pels més actius i d’altres més calmades i familiars arrelades a les tradicions.
Més informació:


4.- Vista Hermosa. La casa tranquil·la.



La casa de Turisme Rural Vista Hermosa està situada a Vallromanes. En aquesta casa trobareu tranquil·litat al mig del bosc, però a prop de tot. La qualitat és el seu principal objectiu, ja sigui des de l’emplaçament fins a l’elecció del mobiliari i la decoració. Algunes de les propostes que es poden fer són excursions als diferents espais naturals del Vallès Oriental, això com activitats d’hípica.




Comentaris