Turisme familiar al Vallès Oriental

El Vallès Oriental és un bon lloc per venir amb la família, tant per la seva geografia diversa i els espais naturals de gran bellesa que posseeix, com per l’ampli ventall de propostes per  públics de totes les edats que presenta.

En aquest article us parlarem d’algunes activitats de turisme familiar, ja siguin rutes i excursions a peu, en bicicleta o a cavall, tallers i jocs pels més petits, visites guiades per conèixer la història i el patrimoni artístic de la comarca o activitats esportives i d’aventura. ¿I a vosaltres què us ve de gust fer?

Excursions a cavall per Cardedeu
L’Hípica Can Trump de Cardedeu, organitza rutes a cavall pels boscos de la zona. Es tracta de rutes que poden ser d’una hora, mitja jornada amb esmorzar inclòs o jornada completa i dinar a un restaurant. Un pla perfecte per fer en família! A més, l’hípica posa a disposició  passejades amb poni pels més petits que han d’anar acompanyats dels seus pares. En aquesta activitat hi poden participar nens de fins a dos anys d’edat.

Curses de Karts per a tota la família
Al Kartòdrom de Lliçà de Vall s’hi troba un dels millors circuits del país. El Kartòdrom ofereix lloguer de karts individualment o en grup, organitza competicions i ofereix un curs d’iniciació per aprendre a conduir un kart. A més, dóna facilitats pels qui prefereixin activitats a mida per grups i festes familiars. A les instal·lacions del Kartòdrom hi trobareu una gran varietat de serveis tant per a aficionats amateur com per aquells que es vulguin dedicar al món de les carreres automobilístiques.

Aprendre a viure en una granja
La Masia Can Turró a Santa Maria de Palautordera ofereix una gran varietat d’activitats per conèixer l’entorn rural del territori i els animals que s’hi troben a una granja. Podeu fer tant visites a la granja i tallers per descobrir com s’elaboren els seus productes, com per saber com es conserven els excedents de la masia. No us ho perdeu!

Aventura al cel amb la família
L’empresa Ballooning ofereix la possibilitat de fer sortides amb globus en família des de Cardedeu. Podeu gaudir de diferents formats de vol com el vol descobert, el vol privat o el vol en família. Aquesta última és la més econòmica i hi poden anar fins a vuit persones. Els passatgers poden participar en els preparatius dels muntatge i quan acaba el vol hi ha un esmorzar sorpresa i un brindis amb cava. A més, s’entrega un diploma personalitzat signat pel pilot.

Les activitats que s’ofereixen al Vallès Oriental són d’allò més variades i estan adaptades per a gent de totes les edats. D’aquesta manera les famílies poden venir a passar el dia o un cap de setmana i explorar el patrimoni natural i cultural que ofereix el territori. Amb les propostes que us hem presentat segur que ni els vostres fills ni vosaltres us avorrireu! Us animeu a apuntar-vos a alguna?

Comentaris