Gaudeix amb els cinc sentits del Vallès Oriental

El Vallès Oriental és un lloc que inspira confiança, emocions i sentiments. Tots els visitants que decideixen passejar per algun del seus municipis acaben amb la mateixa sensació de satisfacció personal i un augment de curiositat per conèixer altres indrets especials i diferents a només 30 minuts de la gran capital catalana. I es que podem dir que al Vallès Oriental podem exprimir els nostres cinc sentits en diferents visites, excursions i experiències i sempre d’una manera diferent i especial. Us animeu a explorar els cinc sentits del Vallès Oriental?

VISTA: L’any del turisme cultural al Vallès Oriental

El 2018 comporta nous objectius per la comarca del Vallès Oriental. El principal és la celebració de l’any del turisme cultural on es posarà el especial èmfasi en la cultura del Vallès Oriental. D’aquesta manera, el Modernisme d’Estiueig de la comarca tindrà un pes molt important visualment. A més, ja es pot descarregar la Guia del Modernisme d’Estiueig del Vallès Oriental des de la web www.turismevalles.com.


OLFACTE: El Parc de les olors a Santa Eulàlia de Ronçana
Al municipi de Santa Eulàlia de Ronçana es pot gaudir d’una visita al Parc de les olors. Aquest és el millor exemple de model de desenvolupament rural sostenible on l’olfacte agraeix tots els estímuls que rep. El cultiu de les plantes aromàtiques i medicinals que es fa el parc respon, sempre, als criteris de l’agricultura ecològica fet que suposa un augment del seu potencial olfactiu. 


GUST: El plaer de la cuina del Col·lectiu CuinaVO
La cuina de proximitat que treballen des del Col·lectiu CuinaVO és el gust característic del Vallès Oriental. La manera en la que treballen, la seva delicadesa i el tracte amb els productes de proximitat del propi Vallès Oriental permeten que els visitants descobreixin, de primera mà, els productes i els plats més tradicionals de la comarca, i s’emportin un bon sabor de boca.


OÏDA: Escenari sensitiu al Vallès Oriental
Al Vallès Oriental pots escoltar des de la natura, amb el ocells als diferents espais naturals, rius i rieres fins al soroll del motor de cotxes i motos al Circuit de Barcelona – Catalunya. La gran varietat d’escenaris permeten que cada visitant pugui gaudir a la seva manera a qualsevol indret de la comarca, gaudint així del turisme del Vallès Oriental.


TACTE: Aigües termals del Vallès Oriental
El turisme té molts vessants i una de les més conegudes és la del turisme de salut. Per aquest motiu, a Caldes de Montbui i a la Garriga han sabut aprofitar el do natural de les seves aigües termals des que hi eren els romans. Actualment, els balnearis de tots dos municipis ofereixen una gran varietat de teràpies avançades i del repòs per tots els seus visitants. El tacte de les seves aigües permet que tots els visitants gaudeixin del seu moment de tranquil·litat.


El Vallès Oriental és això i molt més. Veure, olorar, tastar, escoltar i tocar. Tot això el fa la comarca del Benestar. Òbviament aquestes només són algunes de les moltes propostes que us fem, però si voleu conèixer més amb els vostres sentits no dubteu en fer-nos-ho saber! Us animeu? 

Comentaris