El Vallès Oriental transmet sensacions a través de la música

Durant el transcurs de l’any, els municipis del Vallès Oriental organitzen festivals i activitats musicals que conviden a xics i grans a gaudir dels sons, els ritmes, les melodies complexes i el ball.

Diuen que la música amanseix les feres i que és font d’alegria i felicitat. Per aquest motiu, us proposem un seguit de propostes musicals que es realitzen en el Vallès Oriental al llarg de l’any perquè en gaudiu.

El proper dissabte dia 28 d'abril al Teatre Ateneu de Sant Celoni es durà a terme la pre-estrena d’Arasom gegants amb Joan Dausà.


Amb l’arribada del mes de juliol, Llinars del Vallès celebra la 5a edició de la Llinars Blues Reunion, un esdeveniment organitzat per l’associació de dones del municipi i el festival de Blues dels Pirineus





Al novembre els sons surten dels acordions amb la 5ª Festade l’Acordió a Santa Eulàlia de Ronçana.

A finals d'any a Cardedeu arriba el 15è Cicle de Músiques de Petit Format que convida a fer gaudir el sentit de l'oïda a càrrec de diversos cantautors que ens oferiran un tastet del seu treball a ritme de folk i altres estils que ens faran vibrar.


Aquestes actuacions es duran a terme a dos llocs diferents del municipi, l'offtastautors es celebrarà a l'espai cultural i gastronòmic Tarambana i al Teatre Auditori de Cardedeu.



Us proposem:
Al següent vincle trobareu altres propostes culturals al Vallès Oriental:

Comentaris