NOU PORTAL OFICIAL DE TURISME DEL VALLÈS ORIENTAL

Fotos: Manel Cuesta
El Consorci de Turisme del Vallès Oriental ha estrenat nou portal web aquest dimecres dia 3 de juny.

Un web més dinàmic, atractiu i funcional.

El president del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Jordi Pousa juntament amb el director tècnic, el senyor Carles Fernández han presentat aquest dimecres dia 3 de juny a les 10.30h a la seu del Consell Comarcal el nou portal oficial de turisme del Vallès Oriental.

Un dels objectius principals de l’estratègia de comunicació del Consorci de Turisme és fer del web una eina viral de comunicació i promoció, que permeti la transmissió multidireccional de la gran varietat d’informació i oferta turística de la comarca. Aquesta nova eina pretén ser més atractiva, àgil i directa gràcies al seu nou format i disseny, tot seguint les noves tendències tecnològiques del moment.

El web que mantindrà l’adreça ja existent (http://www.turismevalles.net/) està dividit en els eixos principals que defineixen el turisme de la comarca: natura, termalisme, modernisme, cultura, turisme actiu, comerç i mercats, gastronomia i turisme de reunions. Així com altres apartats d’interès com l’agenda turística, el mapa de la comarca, les oficines de turisme existents en el territori o l’aposta per la qualitat, entre d’altres. Tanmateix incorpora un apartat amb el bloc del consorci que també entrarà en funcionament el mateix dia que el nou portal web.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental és una entitat público-privada que agrupa 31 municipi de la comarca, ens del sector públic i empreses del sector privat, destacant la participació de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal, l’Associació de Càmpings i C.V de Barcelona, l’Associació de Turisme Rural del Vallès, la FECAV, el Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental i el Circuit de Catalunya.

Les finalitats per a les quals es va crear el Consorci de Turisme són: promoure les activitats encaminades a incrementar la demanda turística i comercial de la comarca, així com crear, incrementar i millorar l'oferta turística. Així mateix, el Consorci de Turisme també s'encarrega de la representació dels interessos turístics del Vallès Oriental en organismes d'àmbit superior.

Per a més informació, consulteu el web del Consorci de Turisme del Vallès Oriental – http://www.turismevalles.net/

Comentaris

  1. Motes felicitats per aquesta nova pàgina web! Us ha quedat molt serena... :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada