EL PARC NATURAL DEL MONTSENY VA PRESENTAR LA CARTA EUROPEA DE TURISME SOSTENIBLE

  • Una trentena de persones van participar, el dilluns 14 de desembre a la tarda en la Sessió informativa sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible organitzada pel Parc Natural del Montseny al Teatre de Sant Esteve de Palautordera.
 

Foto: Manel Cuesta

A la sessió es van convidar entitats locals, empreses turístiques, administracions i altres ens de caràcter supramunicipal que estan implicats en la gestió del parc i en les activitats de turisme i lleure que es porten a terme en el seu àmbit territorial. 
Hi van participar Josep Mª Prats, tècnic del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i Isabel Junquera, consultora socioambiental, que van explicar la seva experiència en la implantació de la Carta, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. 
La Carta Europea de Turisme Sostenible és una acreditació europea per promoure el Turisme Sostenible en els espais naturals protegits. El seu objectiu és la millora de la viabilitat ambiental, social i econòmica de l'activitat turística, i suposa un compromís i acord voluntaris entre les institucions encarregades de la gestió del Parc i els actors implicats en el seu desenvolupament turístic.

Font de la informació
Parc Natural del Montseny

Comentaris