GRANOLLERS REUNIONS & VALLÈS ORIENTAL AFTER THE MEETING PARTICIPEN A L’EIBTM

  • L’EIBTM és la fira professional més important del sector de turisme de reunions.

  • En aquesta nova edició han participat més de 3.000 destinacions d’arreu del món i s’han donat cita més de 8.000 persones.




El projecte Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting liderat per l’Ajuntament de Granollers i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental va participar, la setmana passada, a la fira de turisme de reunions EIBTM, dins l’estand del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.

El dimarts dia 1, el dimecres dia 2 i el dijous dia 3 de desembre va tenir lloc a la Ciutat Comtal la fira de turisme de reunions EIBTM, la més important del sector de turisme de negocis. Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting va presentar l’oferta de turisme de reunions de la comarca en dues presentacions a organitzadors professionals de congressos i esdeveniments, així com en un seguit de reunions.

La fira, que enguany celebrava la seva sisena edició consecutiva a Barcelona, es va dur a terme en el recinte Fira Gran Via i va comptar amb més de 3000 destinacions de tot el món. Segons dades facilitades per l’organització, l’edició d’enguany ha batut rècords en les xifres registrades, ja sigui d’assistents totals, més de 8000; de reunions de negocis; o d’ organitzadors professionals de congressos.


Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting

La potenciació del sector de turisme de reunions és una de les accions englobades dintre d’un dels nou programes de treball que inclou el nou pla de desenvolupament turístic de la comarca, que es va presentar el passat més de juliol. Aquest fet mostra la importància d’aquest sector dintre del turisme del Vallès Oriental.

Granollers reunions & Vallès Oriental after the meeting és un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Granollers i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental que te com objectiu fomentar les reunions i les activitats after the meeting a la comarca.

En aquest sentit, el Vallès Oriental pot organitzar esdeveniments de petit i mitjà format en diferents espais, ja siguin hotels, espais singulars i equipaments municipals entre d’altres. A més a més compta amb una amplia oferta d’allotjaments, restaurants, caterings, serveis de transports, serveis de guies i traduccions, i tot allò que un congrés pot necessitar.

La comarca disposa una variada oferta d’activitats singulars dirigides a diferents tipus de públic, que es poden realitzar un cop s’hagin finalitzat les reunions o els congressos. Algunes d’aquestes són les activitats relacionades amb el termalisme a Caldes de Montbui o a la Garriga; les visites guiades a les cinc viles amb arquitectura modernista de la comarca (l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers); les activitats esportives com els karts, el golf, els circuits de motocròs o les activitats en el Circuit de Catalunya entre d’altres; les activitats de natura en els parcs naturals de la comarca com els senderisme, les passejades a cavall o els tallers de natura; el shopping a la Roca Village o en alguna de les ciutats comercials del Vallès Oriental com Caldes de Montbui, Granollers, la Garriga, Mollet o Sant Celoni; o activitats gastronòmiques com tallers culinaris o tastos de vins.

Per a més informació, consulteu el web del Consorci de Turisme del Vallès Oriental – www.turismevalles.net

Comentaris