EMPRESARIS TURÍSTICS DE LA COMARCA VISITEN CALDES DE MONTBUI EN EL MARC DEL SEGON TALLER COL·LECTIU DEL SICTED

Una quinzena d’empreses participen en el segon taller col·lectiu del projecte SICTED.

Els assistents al taller van visitar la població de Caldes de Montbui, una de les més turístiques de la comarca.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental, com ens gestor del distintiu SICTED en el territori, va organitzar el passat divendres dia 30 d’abril el segon taller col:lectiu del projecte SICTED de la campanya 2009 – 2010, en el que van assistir una quinzena d’empreses.

L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió continuada i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística. Per assolir-ho és fonamental que les empreses participants en aquest projecte coneguin els recursos turístics de la nostra comarca. Per aquest motiu es va proposar una sessió col·lectiva fora de l’aula. En aquest cas, el taller va consistir en una visita al municipi de Caldes de Montbui.

El taller es va iniciar a les 9.30 hores del matí rebent als participants amb un cafè de benvinguda al Balneari Broquetas, ofert per l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Posteriorment es va començar la visita guiada que va conduir als assistents pel Balneari Broquetas; el nou espai de Can Rius; l’obrador de Pastes Sant Martí, que està distingit amb el Compromís de Qualitat Turística; el circuit d’aigües termals del nucli antic format per la font del Lleó, les termes romanes i els safarejos; l’oficina de turisme de Caldes, que està distingida amb el Compromís de Qualitat Turística; i finalment el Museu Thermalia.

Comentaris