L'OFERTA TURÍSTICA DE LA COMARCA ES PROMOU A MONTMELÓ DURANT EL GRAN PREMI DE FORMULA 1

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci de Turisme i el Circuit de Catalunya han promogut conjuntament l’oferta turística de la comarca durant els dies 7, 8 i 9 de maig en un estand ubicat a l’entrada del municipi de Montmeló.

Els visitants del GP de Fórmula 1 han obtingut informació turística del Vallès Oriental, així com l’oferta d’activitats existents pels amants del motor durant tot l’any.


Aquesta acció forma part d’un pla de treball, que preveu tot un seguit de propostes encaminades a promoure els recursos turístics de la comarca, aprofitant la capacitat de comunicació del Circuit de Catalunya, i que està previst dur a terme l’any 2010 en el marc del Pla de Foment de Turisme del Vallès Oriental. Algunes d’aquestes propostes són l’establiment de punts d’informació turística d’auto consulta a diferents llocs del territori, i la creació, a Montmeló, d’un centre de creació i difusió de producte turístic. L’objectiu d’aquest centre o espai serà la de reforçar la relació Circuit–Comarca a partir d’un calendari d’activitats (exposicions temporals, xerrades temàtiques, concentracions, trobades de restauradors, etc.) i la dinamització d’acords entre els agents turístics de la zona per concretar paquets turístics.

El Pla de Foment de Turisme del Vallès Oriental al voltant del Circuit de Catalunya parteix d’un conveni de col·laboració que es va signar el desembre de 2008 entre el Consell Comarcal i el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa per la millora de la competitivitat turística de la zona, l’ampliació i la millora de la qualitat dels serveis, l’adaptació dels recursos turístics a la demanda actual i també la creació d’altres nous. Aquest Pla de Foment parteix de l’aprofitament de la capacitat de comunicació i la imatge del Circuit de Catalunya per posar en valor els recursos turístics del Vallès Oriental.

Una de les accions que es van dur a terme durant el període anterior va ser l’exposició The Chequered Flag,la força de l’automobilisme, que va comptar amb el suport de múltiples institucions i entitats. Amb aquesta exposició es volia fer ressò també, del fabulós impacte de l’aparició i l’evolució de l’automòbil en la nostra societat i de la importància que el món del motor té en l’actualitat i continuarà tenint en el futur.


 

Comentaris