PERIODISTES RUSSOS VISITEN LES VILES TERMALS DE LA COMARCA

Caldes de Montbui i la Garriga han rebut aquest passat cap de setmana un grup de periodistes russos.

El Turisme de Salut, Termal i Mèdic va atreure l’any 2009 prop de 10.000 visitants arreu de Catalunya.

La Garriga i Caldes de Montbui han rebut aquest passat cap de setmana 25 i 26 de setembre, un grup de periodistes de diversos mitjans de comunicació russos interessats en el Turisme de Salut, Termal i Mèdic. Durant l’estada a la comarca han visitat el Museu Thermalia, on han conegut de primera mà els secrets i beneficis de l’aigua termal, així com l’obra de Pablo Picasso i Manolo Hugué. També han pogut conèixer els diferents tractaments dels balnearis de les dues viles termals de la comarca.

El Turisme de Salut, Termal i Mèdic atrau un gran nombre de visitants. Segons dades oficials, l’any 2009, 10.000 turistes van visitar Catalunya atrets per aquesta tipologia de turisme. El ritme accelerat, que moltes persones porten actualment, degut a les responsabilitats personals i les exigències professionals, fa necessari cuidar-se més que mai. Les aigües termals que brollen a les viles de Caldes de Montbui i la Garriga són mineromedicinals i gaudeixen d’un seguit de característiques especials, que fan que tinguin propietats terapèutiques recomanades per pal·liar reumatismes, estrés i ansietat; problemes respiratoris, d’obesitat i de pell; per recuperacions post traumatismes; i per tractaments de bellesa, tot gaudint de les sensacions que proporcionen els minerals d’aquestes aigües exclusives.

Caldes de Montbui i la Garriga gaudeixen d’un entorn patrimonial, paisatgístic, cultural i gastronòmic de gran qualitat, que conjuntament amb l’oferta dels balnearis conformen un seguit de propostes de primer ordre. En l’actualitat, trobem cinc centres termals al Vallès Oriental, tres a Caldes de Montbui: l’ Hotel Balneari Broquetas, l’ Hotel Balneari Termes Victòria i l’ Hotel Vila de Caldes; i dos a la Garriga: l’Hotel Termes la Garriga i el Gran Hotel Balneari Blancafort. Aquests balnearis compten amb les tècniques més innovadores del mercat juntament amb la tradició i l’experiència que aporten els anys i la qualitat de les aigües mineromedicinals d’aquestes dues viles.

Comentaris