APOSTA PEL TURISME DE REUNIONS AL VALLÈS ORIENTAL

• Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting participen a la V edició del workshop de Turisme de Reunions del Barcelona Province Convention Bureau.

• El diputat de Turisme, el senyor Carles Ruiz Novella, ha clausurat la trobada, que ha comptat amb més d’un centenar de participants.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental juntament amb l’Ajuntament de Granollers, sota el programa de promoció del turisme de reunions Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting, han participat aquest passat dijous dia 21 d’octubre a la Casa Convalescència de Barcelona, a la V edició del workshop sobre Turisme de Reunions organitzat per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Turisme.

L’objectiu d’aquesta trobada ha estat presentar l'oferta de turisme de reunions de la província de Barcelona a empreses i entitats organitzadores de l'àrea metropolitana de Barcelona. Més de 100 empreses han participat al workshop, així com representants de diverses destinacions de la província que ofereixen les seves propostes per a aquest tipus de trobades.

Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting és membre del Barcelona Province Convention Bureau, programa de la Delegació de Turisme especialitzat en turisme de reunions, convencions i incentius. Aquests està dedicat a promoure la província de Barcelona com a seu d’esdeveniments diversos. El BPCB va iniciar la seva activitat fa 11 anys i posa a l’abast dels organitzadors l’experiència i el savoir-faire adquirits en aquests temps, així com informació de diferents infraestructures: palaus firals, auditoris, masies, castells, espais singulars, allotjaments i una àmplia varietat de serveis.

El turisme de reunions és un dels elements de desenvolupament econòmic de la província de Barcelona, que si bé inicialment aprofitava els diversos esdeveniments que se celebraven a la ciutat de Barcelona, considerada una de les millors del món per a l'organització de congressos, en l’actualitat s'ha posicionat com a destinació en sí mateixa per a trobades de negocis.



 



Comentaris