EL VALLÈS ORIENTAL AL SITC 2011

Senderisme, termalisme, rutes culturals, rutes en btt, turisme actiu i gastronomia han estat els productes més demandats en aquesta edició.

Segons fons del saló han estat més de 190.000 persones les que han visitat el SITC durant aquests dies.

Aquest passat cap de setmana es va celebrar al recinte firal de Montjuic, la XX edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC); en la que el Vallès Oriental va participar, un any més, dintre de l’estand que la Diputació de Barcelona posa a la disposició dels territoris.


L’Associació d’Empresaris Turístics Montseny va organitzar una activitat d’animació i promoció turística que va consistir en l’actuació del malabarista Kalori.

Tanmateix, La Calma i la casa de turisme rural El Folló de Tagamanent, van organitzar conjuntament un tast de caldos, en el qual reptaven a totes aquelles persones que ho desitgessin a descobrir quin era el caldo casolà cuinat amb productes de primera qualitat i de proximitat, i quin era el caldo embassat.



SITC 2011
Les novetats d’aquesta edició han estat el dia dedicat només als professionals, en el que es va realitzar la trobada sectorial de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges; les jornades tècniques; el Congrés Internacional de Turisme i Dret; i el Primer Congrés de Bloggers "Volta al món".

Per a més informació, consulteu els web:

Comentaris