EL MODERNISME D’ESTIUEIG A LA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA

Els dies 7 i 8 de maig la ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha promocionat el modernisme de la comarca a la Fira Modernista de Terrassa.

La Ruta del Modernisme d’Estiueig al Vallès Oriental ha participat, aquest passat cap de setmana, a la Fira de Ciutats Modernistes, que forma part dels actes que es celebren a la Fira Modernista de Terrassa. Enguany la fira ha celebrat la seva 9ena edició amb gran èxit de participació popular. Els visitants han pogut informar-se de les visites modernistes guiades i autoguiades als cinc municipis que formen part de la ruta: l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Figaró-Montmany, la Garriga i Granollers. També han pogut obtenir informació de les altres rutes modernistes de la província de Barcelona.


L’ambientació dels carrers, places i parades, les exposicions, les visites guiades a edificis modernistes, les diverses activitats i les cercaviles han transportat als visitats al 1900, quan moltes de les ciutats de Catalunya varen viure una etapa pròspera gràcies a la indústria tèxtil i al modernisme com a moviment d’avantguarda. La Fira Modernista de Terrassa és una iniciativa promoguda per l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració d'entitats, associacions, institucions, empreses i establiments de la ciutat.


La Fira Modernista ha rebut el reconeixement, per part de la Generalitat, de “festa local d’interès turístic de Catalunya”, així com un dels Premis de Catalunya de Comunicació i Relacions Públiques en la categoria d’activitats turístiques que se celebren al nostre país, atorgat el gener de 2010 per l’Associació Catalana de Comunicació i Relacions Públiques i la Fundació per al Foment de la Comunicació i el Desenvolupament.


08/05/2011 - TV3 (minut 30.35h)


Comentaris