CLOENDA DEL VIATGE SICTED: TORNA LA PARELLA DE "TURISTES DE QUALITAT"

La parella de "Turistes de qualitat" SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions), integrada per la Laura Saula i l'Alba Danés, finalitzen avui dilluns 14 de novembre, la ruta per les destinacions, establiments i serveis SICTED de les comarques de Barcelona, i també la seva feina.

Durant 21 dies, les "Turistes de Qualitat" han visitat 13 destinacions, han fet més de cent activitats, i han visitat alguns dels més de 450 establiments i serveis SICTED de la demarcació de Barcelona. Aquesta iniciativa forma part de la campanya "Treballa de Turista de Qualitat", un projecte precursor, impulsat per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona, dissenyat per a la promoció del SICTED i el seu distintiu de qualitat, Compromís de Qualitat Turística.

Així, les "Turistes de Qualitat" després de dies realitzant la ruta SICTED i comentant el seu viatge a les xarxes socials, tornen a Barcelona. La recepció i l'arribada de les turistes de qualitat SICTED ha estat avui, dilluns 14 de novembre a les 13:00 hores, a la seu de la Diputació de Barcelona (Cantonada Rambla Catalunya / Avinguda Diagonal). L'acte ha anat a càrrec del diputat de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera.


Per a més informació: www.facebook.com/turistesdequalitat

Comentaris