EL TURISME DE REUNIONS EIX ESTRATÈGIC DEL TURISME DE LA COMARCA

• Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting participen a la VI edició del workshop de Turisme de Reunions del Barcelona Province Convention Bureau.

• El diputat de Desenvolupament Econòmic i Turisme de la Diputació, Ramon Riera, ha participarà en la clausura del workshop.

• Enguany s’ha comptat amb la presència de les associacions ACAV, UCAVE i AVASA.

El Consorci de Turisme del Vallès Oriental juntament amb l’Ajuntament de Granollers, sota el programa de promoció del turisme de reunions Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting, han participat aquest passat dijous dia 27 d’octubre a la Casa Convalescència de Barcelona, a la VI edició del workshop sobre Turisme de Reunions organitzat per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona, a través de la Delegació de Turisme.


L'objectiu del workshop és presentar l'oferta de productes, instal·lacions i serveis relacionats amb la celebració d'esdeveniments diversos a la província de Barcelona. La trobada ha consistit en una sessió de treball entre proveïdors membres del programa i els seus potencials clients, que són els organitzadors de reunions, convencions i congressos. Enguany s’ha comptat amb la presència de les associacions ACAV, UCAVE i AVASA.

Per a la celebració de reunions, congressos, convencions i esdeveniments, la comarca del Vallès Oriental ofereix un ampli ventall de possibilitats. Des d’allotjaments amb sales per a les reunions, espais singulars, espais de fires i congressos, espais municipals i altres espais.

Com activitats complementaries a les reunions, la comarca ofereix una gran varietat entre les que trobem visites guiades, activitats de team building, activitats de turisme actiu i descoberta de la natura, cursos de cuina mediterrània, tastos de productes de km 0, tractaments termals, entre d’altres.

Comentaris