EL VALLÈS ORIENTAL PRESENT PER PRIMER COP A LA WORLD TRAVEL MARKET DE LONDRES

• El Vallès Oriental, sota el paraigües de la marca turística Catalunya Central, va ser present a la fira i va establir contactes amb diferents empreses del sector turístic.

El mercat britànic és un dels principals emissors de turistes cap a les comarques de Barcelona.

El Vallès Oriental (http://www.turismevalles.net/), sota el paraigües de la marca turística Catalunya Central i de la Diputació de Barcelona, ha estat present a la fira World Travel Market (WTM), celebrada del dilluns 7 al dijous 10 de novembre a Londres. Aquest és un dels certàmens turístics més importants del món, adreçat exclusivament a professionals del sector.


L'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació va presentar l'oferta de la demarcació de Barcelona dins de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme. El diputat Ramon Riera va assistir en representació de la corporació.

Sota el lema Barcelona is much more (Barcelona és molt més), la Diputació de Barcelona va donar a conèixer l'oferta turística de la Costa de Barcelona i de la Catalunya Central, en la que hi ha el Vallès Oriental. La Diputació de Barcelona es va presentar juntament amb Turisme de Barcelona, el Circuit de Catalunya i Montserrat.


El mercat britànic és un dels principals emissors de turistes cap a Catalunya i, concretament, cap a les comarques de Barcelona. Amb 1,5 milions de turistes anuals és el segon mercat internacional en importància després del mercat francès.

 

La fira WTM, compta amb representació de tots els sectors de la indústria turística, des d'organismes públics i privats fins a companyies aèries i de creuers, passant per hotels i iniciatives de turisme responsable. Al llarg dels quatre dies de fira es reuneixen, anualment, representants de prop de 200 països i rep la visita d’uns 50.000 professionals de la indústria turística internacional.


Comentaris