“AMUNT I AVALL” A LA FIRA DE NADAL I DEL TORRÓ DE CARDEDEU

L’alcaldessa de Cardedeu, la senyora Calamanda Vila, va ser entrevistada al programa Amunt i Avall de Com Ràdio el passat dissabte 10 de desembre.

L’Associació de Veïns del Centre de Cardedeu va organitzar un any més la Fira de Nadal i del Torró Artesà. El cap de setmana dels dies 10 i 11 de desembre es va poder gaudir de més de cent cinquanta parades on es trobaven tot tipus de productes relacionats amb el Nadal. Un d’ells el torró de borrego, creació dels obradors locals en homenatge a la pasta típica del municipi. A més a més, també hi havia l'escudella de la fira; el "caga-tió"; les xocolatades; les torrades a l'entorn del foc de la fira; la recollida d’aliments i joguines; el conte contes i el concurs d’esbrinar el pes d’un animal.

A més a més de la Fira de Nadal o del Torró Artesà, Calamanda Vila va parlar sobre altres activitats que es poden dur a terme a Cardedeu al llarg de l’any com la visita al Museu Arxiu Tomàs Balvey, on hi ha una de les farmàcies més antigues del continent; la Ruta del Modernisme d’Estiueig a Cardedeu; les rutes per la natura, a peu o en bicicleta; i gaudir de la gastronomia local, amb el borrego com producte típic de Cardedeu.

Per escoltar l'entrevista feu clic aquí

Com Ràdio

Comentaris