EL GOVERN RECONEIX ELS MÈRITS LABORALS DE PASTES SANMARTÍ AMB LA PLACA AL TREBALL PRESIDENT MACIÀ

• Aquest any 2011, han rebut el reconeixement 16 persones i 8 empreses, entre les que trobem Pastes Sanmartí de Caldes de Montbui.

El president de la Generalitat, Artur Mas, va lliurar, el passat dilluns 12 de desembre, les Medalles i Plaques al Treball President Macià 2011. En una cerimònia celebrada al Palau de la Generalitat, el president Artur Mas, juntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha guardonat amb la Medalla al Treball President Macià un total de 16 persones, tres de les quals a títol pòstum, i ha distingit amb la Placa al Treball President Macià a 8 empreses i entitats amb seu a Catalunya que s’han distingit durant 2011 per la seva aportació al món laboral i al conjunt de l’economia catalana.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat concedir a Pastes Sanmartí, la Placa al treball President Macià en la categoria de la Creació d’Empresa i de l’Ocupació de Qualitat. Les medalles i plaques President Macià són un reconeixement als treballadors i empresaris que s'han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral. La concessió d’aquests guardons, creats l’any 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.

Pastes Sanmartí, S.L. és una empresa familiar amb més de 300 anys d'història dedicada a l’elaboració de pasta. Aquesta s’ha fet sempre de forma artesana en el procés d’elaboració, partint del blat dur de primera qualitat i les famoses aigües termals de Caldes de Montbui. La pasta te un peculiar procés d’assecatge, ja que es fa en armaris de fusta i té una durada de 48 hores de repòs.


Medalles i Plaques al Treball President Macià 2011
Els guardonats d’aquest any amb la Medalla al Treball són setze persones, les tres primeres a títol pòstum: Simón Rosado, Carles Navales i Turmos, Enric Renau Permanyer, Rosa Galcerán Vilanova, Francisco Giménez Bautista, Andreu Llargués Claverol, Jorge Gallardo Ballart, Joan Pujals Vallhonrat, Josep Riera Porta, Manuel Cruz Aguilar, Claudio Biern Boyd, Ernest Plana Larrousse, Francesc Farràs Grau, Marcel Montony Cuito, Andreu Rodríguez i Antoni Pont.

Les empreses distingides amb les Plaques al Treball són Pastes Sanmartí SL, Grup Febrer Perits Industrials ’59 i Circutor, en la categoria de foment de la creació d’empreses i de l’ocupació de qualitat; l’Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida (ASPID), en la categoria d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball i Conciliació de la vida personal, laboral i familiar; Vidreres Llet SL, Noguera Piñol Concessionari BMW i Mini de Lleida i JUBUS - Industrias Juan Busquets de Tarragona, en la categoria de Responsabilitat Social Empresarial; i la Junta Constructora del Temple Sagrada Família, en la categoria de Seguretat i Salut en el Treball.


Per més informació:
http://www.pastes-sanmarti.com/
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=131491&idioma=0

Comentaris