JA ESTÀ A LA VENDA LA NOVEL·LA ENIGMA VALLÈS

El passat divendres dia 2 de desembre es va presentar a la biblioteca Ca l’Oliveres de Lliçà d’Amunt, la novel·la Enigma Vallès.

L’escriptor vallesà Sergi Ramírez Vaqué va presentar la novel·la, que parla sobre els misteris del Vallès Oriental. L’afició de Sergi Ramírez al misteri, als fenòmens insòlits i a les localitzacions històriques i enigmàtiques, van originar una web al respecte anomenada enigmacatalunya.fantasyboard.net, i la seva primera novel·la, Enigma Vallès.

La novel·la explica una història fantàstica on la confusió entre el real i l'irreal és patent a cada pàgina. A més a més, transporta al lector a través d’una ruta de llocs i construccions especials del prelitoral català.

Una ruta delimitada per localitzacions fantàstiques del Montseny, dels Cingles de Bertí, del Parc del Montnegre i el Corredor, de la Vall del Tenes ... i on descobrirà la presència de les dones d’aigua, de bruixes espectrals, d’energies sobrenaturals, de rituals màgics, de construccions prehistòriques amb forces tel·lúriques, i de diferents fenòmens insòlits fora de la realitat.

Una veritable “ruta del misteri del Vallès Oriental”!


Podeu trobar la novel·la a les llibreries i punts de venda on line.

Comentaris