PRESENTACIÓ DE LES ESCAPADES AL MONTSENY DEL DESCOBRIR CATALUNYA

• L’edició 165 de la coneguda revista es centra en el Parc Natural del Montseny, en un reportatge de 50 pàgines.

• El Parc Natural del Montseny va ser declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO l'any 1978.

El regidor de turisme de Fogars de Montclús, el senyor Rafael Net; el president delegat del Consorci de Turisme del Vallès Oriental, el senyor Ignasi Martínez; i el director de la revista Descobrir Catalunya, el senyor Joan Morales, van presentar el passat divendres dia 10 de febrer, al Casal Mariona de Fogars de Montclús, l’edició 165 de la revista de geografia i viatges Descobrir Catalunya dedicada al Parc Natural del Montseny. L’acció, organitzada per Sàpiens Publicacions en col·laboració amb la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Vallès Oriental, va comptar amb una quarantena d’assistents.


 

La revista Descobrir Catalunya, ha donat a conèixer en aquest número, més de 40 propostes per gaudir del massís del Montseny a l’hivern, en un reportatge de 50 pàgines. Durant el transcurs de la presentació es va fer el lliurament d’un exemplar a cada assistent.

Fotografies: Manel Cuesta

Parc Natural del Montseny
El massís del Montseny dibuixa una de les siluetes més emblemàtiques del Vallès Oriental. Declarat reserva de la Biosfera, la seva vegetació és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de les grans ciutats.

Els amants de la muntanya i el senderisme han de saber que tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: la carena del Turó de l'Home i les Agudes (1.706 i 1.703 m), el Matagalls (1.697 m) i el pla de la Calma (Puig Drau 1.344 m). Aquests queden units pels colls de Sant Marçal i de Collformic respectivament i són perfectament accessibles per poder-hi fer excursions i caminades.

Dins del territori del parc natural podem trobar, també, pobles petits i acollidors amb una bona oferta gastronòmica, perfectes per recuperar forces. Campins, Fogars de Montclús, el mateix poble del Montseny o la costa del Montseny en són alguns exemples.


Per a més informació, consulteu el web de la Revista Descobrir Catalunya http://www.descobrir.cat/ o el web del Consorci de Turisme del Vallès Oriental – http://www.turismevalles.net/

Comentaris