MONOGRÀFIC DE PANS FETS AMB ESPÈCIES A “EL FOLLÓ”

• Es combinarà una de les especialitats d’El Folló, el pa, amb el cicle de la “Cuina de les espècies”.

• El monogràfic està enfocat a tothom que tingui curiositat i ganes d’aprendre a fer pans dolços i salats amb espècies, hagin fet algun curs amb anterioritat o no.

El proper dissabte dia 3 de març a les sis de la tarda, en el restaurant i casa de turisme rural, El Folló, es durà a terme un monogràfic de “Pans fets amb espècies”. Aquest és el resultat dels coneixements, que la Mercè Brunés, propietària i cuinera del restaurant i casa de turisme rural El Folló de Tagamanent, ha adquirit en el seu últim viatge a l’Índia, realitzat a principis d’any 2012. En aquest viatge gastronòmic va poder aprendre, en primera persona i de la mà de diferents xefs de l’Índia, els beneficis de les espècies alhora de cuinar i la utilització que se’n pot donar en els menjars.
 


L’ús i la cultura que envolta a moltes de les espècies que fem servir avui en dia provenen d’orient. Les espècies han tingut un valor molt important dins de la vida quotidiana de les persones, arribant a convertir-se en moneda de canvi en alguns casos. Des de temps antics, les espècies han estat una característica bàsica en la cuina mediterrània. No obstant en els últims segles es van deixar de fer servir. Avui en dia s’està recuperant la seva utilització en l’elaboració de plats i productes alimentaris.


EL FOLLÓ
El Folló és una casa de turisme rural i restaurant ubicat al municipi de Tagamanent, al vell mig del Parc Natural del Montseny. La seva ubicació i vocació el fa idoni per gaudir de la gastronomia de pagès, de la cuina natural i saludable. Alguna de les activitats relacionades amb la gastronomia, que es poden realitzar són jornades i cursos de cuina com el cicle de la “Cuina de les espècies”, el curs de barbacoa, el de pans o el de la cuina dels bolets.

Per a més informació:
El Folló - http://www.elfollo.com/ - tel. 93 842 91 16.

Comentaris