EL TURISME DE LA COMARCA PRESENT A LA 62 EDICIÓ DE LA FIRA DE L’ASCENSIÓ

Els visitants de la Fira  han trobat informació sobre activitats de natura, termalisme, modernisme, cultura, esports, fires, mercats i turisme actiu. Turisme Vallès ha participat conjuntament amb la Gerència de Serveis de Turisme, Parcs Naturals, i el Programa Parc a Taula en un estand enfocat a la promoció turística.



Aquest any s'ha celebrat la 62a edició del la fira multisectorial de Granollers. L’objectiu de la Fira de l’Ascensió és fomentar l’activitat econòmica i empresarial de la comarca del Vallès Oriental, de la qual Granollers n'és capital. La Fira de l’Ascensió compta, any rere any, amb el suport de diverses empreses i institucions que troben en aquesta fira l’ocasió per donar a conèixer els seus productes i serveis.


Des de l’Àrea de Turismes del Consell Comarcal s’aposta per la promoció turística de la comarca a través de diverses accions, entre les que trobem l’assistència a fires sectorials i especialitzades del sector turístic, organització de viatges de familiarització per a premsa i operadors turístics i participació en tallers de comercialització de producte.


Per a més informació, consulteu els webs:
www.turismevalles.net - www.firascensio.org

Comentaris