EL TURISME, SECTOR ESTRATÈGIC PER L'ECONOMIA DEL VALLÈS ORIETNAL

El president del Consell Comarcal, José Orive i el conseller comarcal de Turisme, Ignasi Martínez han informat, aquest matí, en el decurs d’una trobada amb els mitjans de comunicació sobre l’enfocament de les polítiques de turisme a la comarca després de la reestructuració del Consorci de Turisme i l’assumpció de funcions per part del Consell Comarcal.

President i conseller comarcal de turisme han explicat com en els darrers mesos s’ha fet un important treball intern per optimitzar els recursos i estalviar sense renunciar a les accions prioritàries, un procés que ha culminat en la creació de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal integrada dins de la de Desenvolupament Econòmic.


Orive, davant dels mitjans, ha volgut remarcar la importància i el valor que el Consell Comarcal vol donar a aquest àmbit de treball dient “considerem el turisme un sector estratègic per l’economia de la comarca” i s’ha referit a que amb el canvi “passem a representar als 43 municipis de la comarca i a més operadors de l’àmbit privat”. En la mateixa línea Ignasi Martínez ha insistit en que per assolir l’objectiu de fer del turisme motor econòmic de la comarca “cal dinamitzar tot el sector públic i treballar en una xarxa flexible comptant amb tots els actors privats”.

Ignasi Martínez ha estat l’encarregat d’informar dels detalls de la reestructuració del Consorci i ha presentant les línees principals del Pla d’Acció de Turisme pels propers mesos, un Pla d’Acció que aposta per la qualitat i la promoció i comunicació turística. Ignasi Martínez també ha presentant els canvis en la imatge corporativa per adaptar-la al nou escenari de treball.


En referència ja al Pla d’Acció, s’ha informat de l’adscripció de TurismeVallès a la marca turística Costa Barcelona amb l’objectiu de ser més eficients en la promoció internacional aprofitant el posicionament i el reconeixement turístic de què gaudeix la marca Barcelona “un canvi que afavoreix molt positivament el sector turístic vallesà, ja que s’entra a formar part d’una de les marques turístiques de més rellevància, sent la tercera destinació turística catalana, per darrera de la ciutat de Barcelona i de la Costa Brava” ha valorat el conseller comarcal de turisme.


A  més de les possibilitats de comunicació i promoció a l’exterior a través de la Marca Costa Barcelona, Ignasi Martinez ha explicat que l’altra gran línea de treball és la qualitat. Sobre això ha explicat com en l’actualitat més de 50 establiments de la comarca tenen el distintiu SICTED.

Infovallès 2 de juliol - VOTV (minut 2'00)(per veure la notícia feu clic al damunt del vincle)

Article el9nou
Article AraVallès
Article La Vanguardia
Article ACN
Article NacióDigital

Comentaris