EL TURISME DE REUNIONS COM A IMPULSOR DELS CREIXEMENT ECONÒMIC DE LA COMARCA

•Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting participen a la VII edició del workshop de Turisme de Reunions del Barcelona Province Convention Bureau.

•En aquesta edició s’ha comptat amb la col·laboració de les associacions ACAV, UCAVE i AVASA i amb la Cambra de Comerç.


El Consell Comarcal del Vallès Oriental juntament amb l’Ajuntament de Granollers a través del projecte conjunt, Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting, han participat, aquest passat dijous 25 d’octubre, a la VII edició del workshop de Turisme de Reunions del Barcelona Province Convention Bureau. Aquest s’ha celebrat a la Casa Convalescència a Barcelona.

Des de l’any 2006, el Programa de Turisme de Reunions de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona porta a terme aquest workshop amb l’objectiu de donar a conèixer als organitzadors d’esdeveniments de la ciutat de Barcelona i la seva àrea d’influència les possibilitats que té la província com a seu de tot tipus d’esdeveniments.

La trobada ha consistit en una sessió de treball entre els proveïdors membres del Barcelona Province Convention Bureau i els seus potencials clients, que són els organitzadors de reunions, convencions i congressos. Enguany s’ha comptat amb la col·laboració de les associacions ACAV (www.acav.net), UCAVE (www.ucave.com) i AVASA (www.avasa.com) i amb la Cambra de Comerç (www.cambrabcn.org).

El Vallès Oriental ofereix un ampli ventall de possibilitats per a la celebració de reunions, congressos, convencions i esdeveniments. Des d’allotjaments amb sales per a les reunions, espais singulars, espais de fires i congressos, espais municipals i altres espais. Un cop finalitzada la jornada de treball, es pot arrodonir el dia amb alguna de els activitats que es poden dur a terme a la comarca. Des de les propostes més enèrgiques fins a les més relaxants. Per exemple: visites cultural guiades, activitats de team building, activitats de turisme actiu i descoberta de la natura, cursos de cuina mediterrània, tastos de productes de km 0, tractaments termals i activitats de relaxació, entre altres opcions.

Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting és el projecte de turisme de reunions, que l’Ajuntament de Granollers conjuntament amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, impulsen per tal de promoure la destinació com a punt referents en el turisme de reunions, incentius, congressos i esdeveniments.

Granollers Reunions & Vallès Oriental After the Meeting és membre del Barcelona Province Convention Bureau. El turisme de reunions és un dels elements de desenvolupament econòmic de la província de Barcelona, que si bé inicialment aprofitava els diversos esdeveniments que se celebraven a la ciutat de Barcelona, considerada una de les millors del món per a l'organització de congressos, en l’actualitat s'ha posicionat com a destinació en sí mateixa per a trobades de negocis.

Per a més informació, consulteu el web de TurismeVallès – www.turismevalles.net i el web de l’Ajuntament de Granollers - www.granollers.cat/turisme

Comentaris