ELS PRODUCTES ARTESANS DE LA COMARCA PARTICIPEN EN LA MOSTRA DE PRODUCTES DE LA TERRA DEL CORTE INGLÉS DE BARCELONA

Del 8 de febrer al 9 de març, productes artesans i de qualitat del Vallès Oriental, entre els quals estan els làctics, les pastes i els provinents de l’agricultura ecològica, tindran presència en la mostra mensual que la gran superfície organitza a Barcelona.


L’acció forma part d’una campanya de promoció i venda dels productes agroalimentaris de qualitat de tota Catalunya que organitzen el Corte Inglés i el Consell Comarcal del Priorat amb l’objectiu de presentar i donar a conèixer els productes artesanals i amb distintius d’origen i qualitat del país.




Tot i que en la primera mostra organitzada per donar a conèixer els productors artesans i de qualitat de tota Catalunya només tenien presència els de la comarca del Prioritat, desprès de l’èxit assolit, s’ha obert la participació a la resta de comarques.

La comarca del Vallès Oriental serà representada per 6 empreses, amb els productes més destacats del Vallès Oriental com són el vi de la DO Alella, la cervesa artesana, la mongeta del ganxet DOP, el cigró menut, la pasta artesanal, els iogurts i formatges d’ovella i les melmelades ecològiques.

Els visitants de la mostra podran participar d’activitats com un maridatge de cerveses artesanes d’Art Cervesers i formatge d’ovella de la Cleda. A més d’aquestes dues empreses, hi seran presents l’Associació Agroecològica de Gallecs, Serralada de Marina, Pastes Sanmartí i la Cooperativa Agrària del Vallès.

També es faran demostracions dels productes, com ara un maridatge de cerveses artesanes d’Art Cervesers i de formatge d’ovella de la Cleda, que tindrà lloc el divendres 8 de març a les 19.30h.

Més informació a: http://productesdelvalles.wordpress.com/


Comentaris