TURISMEVALLÈS, PRESENT A LA II FIRA DE LA BOTIFARRA DE LA GARRIGA

TurismeVallès promocionarà les activitats turístiques de la comarca a la II Fira de la Botifarra de La Garriga, que es celebrà el proper cap de setmana 16 i 17 de febrer. 

Des del projecte Productes de la Terra s’ha donat suport tècnic perquè hi hagi productors i artesans de qualitat del Vallès Oriental.


TurismeVallès serà present a la fira amb un estand conjunt amb Turisme de La Garriga, on promocionarà les propostes de natura, termalisme, modernisme, gastronomia, cultura, senderisme, shopping i motor del Vallès Oriental.


A més, el Consell Comarcal ha volgut aprofitar aquest aparador per, a més de reforçar la promoció turística del territori, donar a conèixer també els productes artesanals de la comarca. És per això que des del projecte Productes de la Terra s’ha donat suport perquè hi siguin presents productors i artesans de qualitat del Vallès Oriental.


 Els productors que participen en el projecte Productes de la Terra que hi seran presents són Serralada de Marina, Formatges La Cleda, Garrapinyades Can Faba, Art Cervesers, Can Galderic Fruita Seca i El Molí d'en Vendrell, Agricultura Ecològica.

La fira, que va tenir un gran èxit l’any passat, vol promoure el municipi i el comerç local a partir d’un dels productes més emblemàtics de la vila, la botifarra. A més a més, tothom que visiti la fira trobarà un conjunt de propostes lúdiques i culturals per a gran i petits: concurs de dibuix, elaboració artesanal de botifarres, catifes, contes per als menuts, tastos de botifarra, espectacles, torneig de naips, ball de cintes i ball de gitanes, concurs de coques de botifarra, concurs instagram amb Ràdio Silenci i el #Firabotifarra13LG.


Per anar escalfant motors, al llarg de la setmana es podrà gaudir de degustacions especials de botifarra a alguns restaurants del municipi.


Per a més informació de la fira consulteu el programa:
http://www.lagarriga.cat/documentsLinks/206FiraBot2013.pdf

Comentaris