34 EMPRESES I SERVEIS OBTENEN EL DISTINTIU DE QUALITAT SICTED

Al Vallès Oriental hi ha 62 empreses i serveis adherits al projecte SICTED, dels quals 34 han obtingut el distintiu de qualitat recentment.

El passat dimecres dia 20 es va fer el lliurament dels distintius de qualitat turística en destinació SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destí ) 2012. L’acte, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, es va dur a terme a l’Hotel Granollers i va comptar amb la presència del senyor José Orive, President del Consell Comarcal del Vallès Oriental; el senyor Ramon Riera, Diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona; la senyora Rosa M. Lleal, Presidenta de la delegació del Vallès Oriental de la Cambra de Comerç Indústria i Navegació; el senyor Josep Mayoral, Alcalde Granollers; i el senyor Ignasi Martínez, Conseller Comarcal de Turisme.

La Secretaria d’Estat de Turisme, juntament amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va donar a conèixer, a finals de l’any 2012, les noves empreses certificades amb el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destí (SICTED). Al Vallès Oriental hi ha 62 empreses i serveis adherits al projecte SICTED, dels quals 34 han obtingut el distintiu de qualitat recentment.


Les empreses distingides el 2012 són: Terra Diversions Bike Tours, Turisme Actiu; Espai Natural Sant Miquel del Fai; Hotel Molí de La Torre; Agència de Viatges Aquae Calidae Viatges, S.L.L.; serveis d’allotjament Balneari Termes Victòria; serveis turístics de salut Balneari Termes Victòria; Càmping El Pasqualet; Pasta Sanmartí, fideuers des de 1700; Restaurant Càmping el Pasqualet; Thermalia. Oficina de Turisme de Caldes de Montbui; Casa de Turisme Rural Les Oliveres; Museu Arxiu Tomàs Balvey; Parc Natural del Montseny; Hotel Granollers; Oficina d’Informació i Turisme de Granollers; Restaurant El Trabuc; Restaurant La Gran Olla; Casa de Turisme Rural Can Fàbregas del Bosc; Hotel Sidorme Barcelona-Granollers; Ramasan Viatges; Casa de Turisme Rural Cal Pinyater; Hotel Ibis Barcelona-Mollet; Hotel Sidorme Barcelona-Mollet; Museu Municipal Joan Abelló i Casa del Pintor Abelló; Rostisseria FRANVIC; Museu Municipal de Montmeló; Apartaments Cal Ferrer; Casa de colònies – Escola de Natura La Traüna; El Porxo de Can Baixeres; Restaurant La Fonda del Monstseny; Casa de Turisme Rural El Folló; Restaurant El Bellver; Restaurant El Folló; Hotel Augusta Vallès Totes aquestes empreses han superat les avaluacions que garanteixen el servei de qualitat i professionalitat que ofereixen als clients.

Veure totes les imatges de l'acte

Sistema Integral de Qualitat Turística (SICTED)
Sota els auspicis de la Secretaria General de Turisme i de la Federació Espanyola de Municipis i amb la coparticipació de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, s’ha anat treballant el projecte d’implantació del SICTED a diferents zones del territori de la província de Barcelona.

El SICTED suposa un nou enfocament en l’ampliació del Sistema de Qualitat Turística Espanyola. L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió contínua i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística nacional. L’aplicació del sistema presenta importants avantatges competitius com el reconeixement del sistema a nivell estatal, la cohesió de la destinació, la millora de la percepció de la qualitat de la destinació per part del visitant o l’augment de la percepció de fiabilitat i seguretat de l’oferta, entre altres factors.

Un dels punts claus del distintiu SICTED és la sensibilització cap a la millora de la qualitat en destinació. Aquesta tasca es dur a terme mitjançant la informació al turista, la implantació de bones pràctiques alhora de treballar, el desenvolupament d’eines d’excel·lència, la dotació de recursos i els mecanismes de reconeixement com el distintiu a la destinació, el distintiu a l’empresa o entitat pública i el certificat d’assistència a les persones participants

Comentaris