EL VALLÈS ORIENTAL INICIA LA CAMPANYA DE FORMACIÓ 2013 DEL SICTED

Aquesta setmana, les empreses del Vallès Oriental, que estan adherides al projecte SICTED, han tingut les sessions de formació. Les dues sessions es va dur a terme a Can Muntanyola, Centre de Serveis a les Empreses de Granollers, seu de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Vallès Oriental.

Les empreses del Cicle 4 van assistir, el dilluns dia 25, a la primera de les quatre sessions de formació d’enguany, que van dirigides a les empreses que fa més de quatre anys que treballen en la millora de la qualitat. La sessió de formació específica del sector turístic va girar al voltant de quatre pilars per a la millora de les empreses: el Turisme Accessible, la Responsabilitat Ambiental en Turisme, els processos de benchmarking i l’accés al Sistema de Qualitat de Turisme d’Espanya.


El dimecres dia 27, va ser el torn de les empreses del Cicle 1, que són les que s’inicien aquest any en el projecte SICTED. Per aquest motiu, la formació que es va impartir va estar lligada a la introducció del SICTED, al manual de bones pràctiques, la planificació de la millora i la plataforma de gestió del SICTED.


L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió continuada i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística. Aquest projecte està promogut per l’Institut de Turisme d'Espanya (TURESPAÑA) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). A la província de Barcelona està coordinat per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona i l’ens gestor de la nostra comarca és el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Per a més informació: www.calidadendestino.es

Comentaris