L’OFERTA TURÍSTICA DE LA COMARCA PRESENT AL SITC 2013

TurismeVallès present al SITC dins la marca Costa Bacelona.

Les propostes d’activitats de proximitat són una de les més sol·licitades pels visitants al Saló.

Del divendres 19 i fins el diumenge 21 d’abril, es va celebrar en el recinte firal de Montjuïc una nova edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC). Com l’any passat, totes les institucions turístiques catalanes van presentar la seva oferta turística sota el paraigües de l'Agència Catalana de Turisme. La comarca del Vallès Oriental, va participar un any més, en el SITC amb un mostrador propi dins la marca Costa Barcelona, en el qual hi havia representada la variada oferta turística de la comarca. Tanmateix, algunes empreses del Vallès Oriental van dinamitzar l’estand amb diferents activitats i xerrades, com un taller d’identificació d’ocells i una xerrada sobre la ruta Barcelona 360º.


El SITC és una de les cites més importants de l’any per als aficionats a viatjar, ja que hi poden trobar les noves experiències turístiques que ofereixen les diferents destinacions. Les propostes de proximitat són una de les més sol·licitades pels viatgers en els últims anys com a conseqüència de la crisi econòmica, que obliga a reduir els pressupostos familiars destinats a l'oci i els viatges.


A més de nombroses activitats d’oci per a tota la família, el certamen va acollir diferents trobades professionals per analitzar les noves tendències d’una indústria, que mou cada any gairebé mil milions de turistes al món i que, a Espanya, es presenta com un motor econòmic en temps de crisi.

Les propostes de proximitat, una de les més sol·licitades
Al Vallès Oriental trobem una variada oferta de productes i experiències turístiques úniques de gran qualitat a mitja hora de Barcelona. Natura, cultura, termalisme, modernisme, turisme actiu, gastronomia, comerç o esports són algunes d’elles.

TV3 (minut 15)
Per a més informació, consulteu el web del Consell Comarcal del Vallès Oriental – www.turismevalles.net

Comentaris