MOLLET DEL VALLÈS ES PREPARA PER LA 7a MOSTRA DE TITELLES

Nota de premsa - Ajuntament de Mollet

Del 5 al 7 d’abril, Mollet celebrarà la 7a edició de la Mostra Internacional de Titelles (MITMO), un festival que cada any aplega a la ciutat companyies titellaires d’arreu que oferiran una vintena d’espectacles per a totes les edats.

Amb la voluntat de convertir la MITMO en un gran esdeveniment de ciutat,l’Ajuntament de Mollet i Galiot Teatre, organitzadors de la Mostra, treballen per establir sinèrgies amb el teixit comercial, restaurants i pastisseries de Mollet, que participaran activament en la Mostra. La implicació d’aquests sectors en la
celebració de la Mostra de Titelles contribueix a fer-la créixer i a que la ciutadania de Mollet se la faci cada cop més seva.


Els aparadors dels titelles

Repetint l’èxit de la passada edició, la Mostra Internacional de Titelles de Mollet torna a comptar amb la participació de l'Associació de Botiguers de Mollet Centre Comercial per fer els aparadors del titelles. Es tracta d’un circuit pels aparadors de diferents botigues del centre de la ciutat on es podrà visitar un conjunt de caixes de cartró on a l'interior hi haurà titelles, objectes, tècniques de manipulació, etc. Les persones que facin tot el recorregut pels diferents aparadors i completin la butlleta que trobaran a les botigues participants o la Biblioteca Can Mulà, podran recollir una xapa del Mollet Mullat, la mascota de la Mostra de Titelles, al Centre Cultural La Marineta.

Les botigues que formen part del 2n circuit dels aparadors dels titelles són:
- Biblioteca Can Mulà (cal visitar-la per poder omplir la butlleta)
- Flavià Joiers
- Joieria Venus
- Kukades
- Angulo Calçats
- Issim
- Benetton
- Marga
- Llaminadures el Fax
- Egosistema
- Mama Lloca

A banda dels aparadors dels titelles, la Mostra compta amb dos patrocinadors d’honor: Mobles Chacón i l’Associació de Comerços i Bars del Parc de les Pruneres.

El menú dels titelles
Un any més, alguns dels restaurants de la ciutat també participen de l’esdeveniment tot oferint un menú per als dies de la Mostra de Titelles que té un preu tancat de 12 euros per als adults i 8 euros el menú infantil (iva inclòs). Els restaurants que oferiran el menú dels titelles són:
- Sis sentits
- Cal Guardabosc
- Racó de Ca la Leo
- Restaurant Beumala
- Casa Gerardo
- Ebano
- La llar d’en Tariel

Els Mollets, un dolç molt molletà
Les pastisseries de la ciutat participaran a la Mostra de Titelles amb l’elaboració dels Mollets, les galetes artesanes pròpies de la ciutat, que decoraran en color blau en honor al Mollet Mullat, la mascota de la Mostra. Aquestes galetes es podran comprar i degustar al Punt d’informació de la Mostra de Titelles, durant els 3 dies que duri l’esdeveniment. Les pastisseries que participen són:
- Forn de Sant Vicenç
- Pa i Cafè de l’Àvia
- Forn i pastisseria Prat
- Fleca Llargués
- Pastisseria Lorena
- Forn de pa i pastisseria Vínzia

Durant els dies de la Mostra de Titelles, els hotels de la ciutat també oferiran preus especials per a les persones que hi vulguin fer nit.

Comentaris