PRODUCTES DE LA TERRA & BARCELONA ÉS MOLT MÉS A LA MOSTRA DE SANT CUGAT ACTIU 2013

El producte de la terra, més que cap altre, està estretament vinculat a aquells territoris, pobles i tradicions on està elaborat

Vallès Oriental, Alt Penedès, Garraf, Lluçanès, Osona, Moianès, Berguedà i Vallès Occidental han participat a la Mostra Sant Cugat Actiu 2013, els passats dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, sota el denominador comú Productes de la Terra & Barcelona és molt més.


Els estands, que estaven ubicats al C/Major, es van complementar amb un espai on s’informava de l’oferta turística i espais naturals de tota la província de Barcelona.


Els vuit territoris van donar a conèixer la seva oferta turística i productes de la terra, amb l’objectiu de proposar als clients i consumidors dels productes de la terra de la província de Barcelona, que també siguin turistes dels territoris productors dels productes.


Als estands hi va haver la presència, els tres dies, de prop de 50 productors que van fer degustacions i van presentar els seus productes. A més a més, per apropar els productes de la terra i les activitats turístiques dels diferents territoris, es van realitzar a la carpa de degustació (Plaça Sant Pere) una desena d’activitats (tallers, degustacions, presentacions d’activitats, etc.).



També es va comptar amb la presència de més de vint productors, que van donaran a conèixer els seus productes si van oferir degustacions i tastets.


La Mostra Sant Cugat Actiu, que pretén ser una mostra no només de la oferta lúdica, comercial, social i empresarial de la ciutat, té vocació de generar per si mateixa atracció turística. En aquest sentit, es va fer la primera fira de Brocanters a l’aire lliure, un Rally de cotxes antics, la Nit de l’Art, i d'altres activitats.

L’acció ha comptat amb el suport de la Gerència de Serveis de Turisme i Xarxa Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, així com dels diferents ens locals territorials que han participat.

Comentaris