EL TURISME DE LA COMARCA PRESENT AL BCN ESPORT & NATURA FESTIVAL

TurismeVallès i l’Associació d’Empresaris Turístics del Montseny participaran el dissabte dia 28 i el diumenge dia 29 de setembre al Festival Barcelona Esport & Natura (www.bcnesportinatura.com), que es celebra a l’exterior del Palau Sant Jordi de Barcelona. Durant els dos dies que dura el festival es promocionarà el turisme de natura i esports de la comarca, així com les activitats de turisme actiu.



Aquest festival és una suma de macro esdeveniments que representen els valors de l’esport en l’àmbit natural, però també la seva pràctica dintre d’un entorn urbà. Tant si t'agrada fer esport per la ciutat com si prefereixes la muntanya, tens el teu lloc al Festival de Barcelona d'Esport i Natura.

Aquests és una suma de macroesdeveniments molt centrats en les diferents modalitats de bicicleta, i que abraça tant la vessant competitiva com la d'espectacle i la popular. Hi ha l'espai Bike Show BMX Freestyle Ramps, una zona amb salts de rampes on es fan exhibicions i competicions; el BXM Flatland, on els riders es repten a dansar i fer trucs increïbles amb les bicicletes; el Pump Track, un circuit de salts i peralts que s'han de recórrer amb inèrcia, i també el circuit de Trial.

Comentaris