FESTA DEL MOTOR AL CIRCUIT DE BARCELONA - CATALUNYA AMB LES WORLD SERIES BY RENAULT

Nota de premsa - Circuit de Barcelona - Catalunya

La darrera prova de la temporada de les World Series by Renault se celebrarà al Circuit el proper cap de setmana.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- L’última prova de les World Series by Renault, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 19 i 20 d’octubre, ha estat presentada al Museu i Centre d’Estudis Dr. Melcior Colet de Barcelona amb la presència d’autoritats i alguns dels seus protagonistes.

Ha presidit l’acte Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; junt amb Jaume Alguersuari, president d’RPM; Enric Cucurella, vicepresident del RACC; Salvador Servià, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya; i J. Javier Sánchez Oliva, responsable de Comunicació Externa, Màrqueting i Competició de Renault.


Salvador Servià: “Les World Series by Renault porten un promig de 65.000 aficionats el cap de setmana que s’han mantingut malgrat la crisi, pel què estem davant un esdeveniment esportiu impressionant. Em fa il·lusió dir que fem una edició més aquest cap de setmana, però que el 2014 no acollirem aquesta prova. Tot i així, sabem que les World Series tornaran a casa i que des del Circuit les esperarem amb els braços oberts”.

Jaume Alguersuari: “Les World Series by Renault són l’esdeveniment de motorsport que reuneix famílies més importants del món. El cap de setmana serà molt emocionant perquè farem un homenatge a la María de Villota davant l’afició i amb els pilots del campionat i l’organització”.

Ivan Tibau: “Aquesta categoria ha ajudat a pilots reconeguts a arribar a l’excel·lència esportiva, en una prova de reconegut prestigi internacional. A més, el promotor és una empresa catalana a qui agraïm la seva tasca. Les World Series by Renault s’han convertit en un referent en tot el món”.

Alguns dels pilots que durant el cap de setmana estaran competint al traçat català, han explicat les seves sensacions abans d’enfrontar-se a la darrera cita de la temporada:

Carlos Sainz: “El FR 3.5 és un cotxe que m’encanta perquè té unes prestacions semblants a un F1. Aquest any és d’aprenentatge, tot i que si el cotxe va bé al Circuit veurem si tenim opcions de podi o, qui sap, si de victòria”.

Toni Forné: “Com a esdeveniment esportiu és fantàstic i està molt ben enfocat al públic. Aquesta temporada ha estat de canvi, amb un inici complicat però a la segona part hem pogut anar recuperant i intentarem aconseguir el títol d’Europa de Masters”.

Invitacions per les World Series by Renault
Les invitacions per assistir a les World Series by Renault i gaudir del programa del cap de setmana es poden aconseguir gratuïtament al web del Circuit (www.circuitcat.com) i del certamen (www.worldseriesbyrenault.com). L’accés al pàdoc i a les tribunes serà lliure durant tot el cap de setmana així com també els espectadors tindran l’oportunitat de realitzar una visita al pit-lane diària.

Els aficionats podran accedir al Circuit de Barcelona-Catalunya dissabte i diumenge a partir de les 8h per les Portes 1, 2, 3, 5 i 7. Els vehicles es podran estacionar als pàrquings A, B, C, D i In6.

Comentaris