A la venda les entrades del Gran Premi de Catalunya de MotoGP amb un 10% de descompte

El Gran Premi se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya els dies 13, 14 i 15 de juny de 2014.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya ja ha posat a la venda les entrades del Gran Premi de Catalunya de MotoGP™, que es poden adquirir amb un 10% de descompte fins el 15 de maig. El Mundial de MotoGP™ celebrarà la setena prova de la temporada 2014 al traçat català, prevista pels dies 13, 14 i 15 de juny.

Les entrades es poden comprar on-line a través del web del Circuit (www.circuitcat.com), disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià, alemany, portuguès, holandès i rus.

En aquest període de prevenda, es poden adquirir entrades de tres dies a partir de 58,50 euros a la Pelouse i a les Tribunes N, J i Principal (coberta), i fins els 103,50 euros de les Tribunes C, I (coberta), H, G i F. A més del descompte de prevenda, tenen una reducció del 50% les modalitats Junior (Pelouse de 12 a 18 anys i Tribuna de 6 a 18 anys) i Sènior (majors de 65 anys). L’entrada és gratuïta per a nens menors de 6 anys a Tribuna sempre i quan no ocupin seient i per a menors de 12 anys a la Pelouse.


Descomptes addicionals pels titulars del Carnet Jove, 20% sobre qualsevol període i limitat a una entrada per carnet; RACC Master, 10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta; i RAKK 4u, 20% sobre qualsevol període; no essent acumulables entre sí.

Fan Club Valentino Rossi
Un any més, el Circuit de Barcelona-Catalunya ofereix localitats reservades al Fan Club Valentino Rossi durant el Gran Premi de Catalunya. A l’hora de comprar l’entrada, els fans del pilot italià poden reservar els seus seients a les zones de la 5 a la 13 a la Tribuna C, a la zona de l’Estadi.

Comentaris