Em toques? Campanya de promoció turística de Caldes de Montbui

Nota de premsa - Ajuntament de Caldes de Montbui

Caldes de Montbui. ,  Ahir (dimarts 27) a l'estació d'autobusos de Caldes es va donar a conèixer als mitjans la nova campanya de publicitat exterior de promoció turística de Caldes. Gràcies a l'acord amb l'empresa Sagalés, dos autobusos de la línia Barcelona - Caldes llueixen publicitat del municipi.

Isidre Pineda, regidor de Promoció Turística de Caldes de Montbui, va presentar la campanya, que gira en torn del lema Em toques?, fent referència al gest de tocar l'aigua que brolla de la font del Lleó, amb la intenció de captar l'atenció, provocar la curiositat i insistir en el posicionament de Caldes com a Vila Termal. 

Cinquena edició del Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui

El proper diumenge 1 de juny es celebrarà la cinquena edició del Ral·li d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui; fruit dels esforços conjunts de l’empresa Sagalés, la Fundació TMB, Transports de Barcelona i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).

Ahir, tant el director-gerent de l'empresa Sagalés, Francesc Sagalés, com Marcel Estadella, president d'ARCA van mostrar la seva satisfacció per la consolidació de la cita i el seu entusiasme i implicació per difondre un patrimoni històric, cultural i social, lligat al transport col·lectiu de passatgers, que és també memòria viva de moltes persones.

Al Ral·li hi participen un bon grapat de vehicles històrics restaurats de diferents èpoques; alguns veritables joies com un Hispano Suiza del 1925 o el Ford AA del 1929 que es va mostrar a la pròpia estació d'autobusos durant la presentació. El diumenge faran un recorregut de 40 quilòmetres entre la capital catalana amb arribada a Caldes aproximadament a les 13 hores on s'aturaran a la Plaça de l'Església i l'Avinguda de Pi i Margall.


L'alcalde, Jordi Solé va expressar la felicitació als organitzadors per haver aconseguit arribar a la cinquena edició d'un esdeveniment tan original i innovador, molt lligat a Caldes, “...que promou la recuperació del patrimoni , de la memòria i fomenta valors de la mobilitat col·lectiva”  

Caldes de Montbui promociona els recursos turístics de la població en el marc de l'exposició d'autobusos clàssics, a Barcelona

Caldes de Montbui, a través d'un estand promocional, el proper cap de setmana, donarà a conèixer als barcelonins i als turistes  l'oferta cultural, termal, esportiva i gastronòmica sota el paraigües de la marca turística "Caldes de Montbui, el poble que bull". L'estand estarà situat dins el marc de l'exposició dels autobusos clàssics que participaran en el V ral·li. Aquesta activitat tindrà lloc el proper dissabte, 31 de maig, a l'avinguda M. Cristina, de Barcelona, de les 16 a les 21.30h.

Comentaris