El turisme de la comarca present a la primera Fira de Turisme Rural i Familiar de Cardedeu

TurismeVallès va ser present a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu (FiCard), que es va celebrar els dies 16, 17, 18 i  19 de maig. Una de les novetat d’aquesta edició va ser la celebració de la 1a Fira de Turisme Rural i Familiar a Cardedeu.


Tanmateix, els visitants a la fira van poder obtenir informació de diverses empreses turístiques i gaudir d’una variada oferta d’activitats, així com de tallers, manualitats i circ. També hi va haver una cercavila de cançons tradicionals i tir amb arc. La Fira de Turisme Rural i Familiar va estar ubicada al Parc Pompeu Fabra, al costat de la pista coberta.


La Fira de Sant Isidre de Cardedeu, tradicionalment agrícola i ramadera, ha anat evolucionant amb el pas del temps i actualment ofereix un atractiu i variat ventall d’activitats i propostes. Tot i així, el protagonista principal de la Fira va ser el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí i la demostració d'obediència i agility de gossos. També van tenir cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el concurs mundial de menjadors de borregos i la burricada, entre d'altres. Tampoc va faltar la Mostra gastronòmica, amb les degustacions que van oferir una desena de restaurants de Cardedeu i rodalies.

Comentaris