El Vallès Oriental es promociona com una zona ideal per fer senderisme a prop de Barcelona

El Vallès Oriental presenta una gran varietat de paisatges naturals ben a prop de Barcelona.

El passat dilluns dia 2 i dimarts dia 3 de juny, la comarca va acollir un viatge de premsa francesa especialitzada en senderisme, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, l’agència de viatges francesa Allibert – Trekking i l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona.

El grup, format per deu persones, va fer ruta per diferents punt del Parc Natural del Montseny com el Turó de l’Home, Sant Martí del Montseny, el Pla de la Calma i el turó de Tagamanent, i d’altres espais de la comarca com Sant Miquel del Fai i els Cingles de Bertí. El viatge va seguir cap a Montserrat, tot resseguint part de la ruta de Els 3 monts. L’última parada serà avui a la ciutat de Barcelona. L’objectiu del viatge de premsa és mostrar les possibilitats que les comarques properes a Barcelona ofereixen com a destinació de natura.

El Vallès Oriental presenta una gran varietat de paisatges naturals ben a prop de Barcelona. Tots ells molt aptes per anar-hi amb bicicleta o per perdre's pels camins rurals i corriols tot passejant, una manera molt saludable de conèixer el país tocant de peus a terra.

Allibert - Trekking
L’empresa pertany al grup Allibert Montagnes et Déserts, pioners en els viatges de natura i amb una experiència de 30 anys. L’empresa ofereix propostes de viatges respectuoses amb el medi ambient i amb la cultura local creades per professionals amb una àmplia experiència. Cada viatge compta amb guies experts en cada un del territoris, una bona preparació de cada ruta i el bon saber fer de l’empresa. L’any 2008, Allibert va obtenir la certificació ATR (Actuar per un Turisme Responsable).

Llegir article publicat a La Vanguardia

Comentaris