La 35a edició de les 24 hores de Lliçà ja roda

La 35a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes, organitzades pel Grup 24 Hores, tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de setembre, en el circuit que es munta per a l'ocasió al Pinar de la Riera.

Les inscripcions anticipades es van tancar amb una vintena d'equips, entre els quals un conjunt holandès integrat només per noies.

Un any més, també s'organitzaran activitats paral·leles a la zona del Pinar de la Riera: concerts, paradetes, activitats infantils, espectacles, etc.


La principal novetat d'enguany és la incorporacióal programa d'una cursa de resistència infantil. La prova durarà una hora i està adreçada a nens i nenes de 8 a 1 6 anys.

La lliçanenca Gemma Aparici va tornar a esdevenir la guanyadora del concurs de cartells organitzat pel Grup 24 hores. El disseny guanyador serà la imatge representativa d'aquesta 35a edició i l'artista local Raúl Salvatierra l'ha grafitejat en el mur del carrer d'Anselm Clavé que està al costat de l'església, on estarà exposat durant tot un any. 

 

Tota la informació a www.24hores.cat

Comentaris