Espai Terra visita Caldes de Montbui


Nota de premsa - Ajuntament de Caldes de Montbui

Rentar al safareig de la Portalera, menjar llegums cuites amb aigua termal, banyar-se als banys públics mirant les hortes... són coses de les que es van parlarar a l'Espai Terra de TV3, dilluns 9 de març


Un dels equips de reportatges del programa Espai Terra, de TV3, amb el reporter Eloi Cordomí, van visitar Caldes de Montbui, destí que ha estat el protagonista d'un reportatge que s'ha emès en l'edició del dilluns 9 de març.

El programa que presenta Tomàs Molina i que s'emet cada migdia a TV3, abans del Telenotícies Comarques, s'ha interessat per algunes de les relacions que la vila de Caldes de Montbui estableix amb el fet termal. Per això han compartit una estona amb les dones que encara renten a mà al safareig d'aigua termal de la Portalera; han vist en directe com es couen els llegums en aigua termal, com fan a Can Parellada; i han fet una visita a l'antic safareig de Santa Esperança, que obrirà a finals de març convertit el primer bany termal públic de Caldes de Montbui.



El reportatge l'ha conduit l'Eloi Cordomí, un dels quatr reporters que s'encarreguen de mostrar in situ troços de país a l'Espai Terra, presentat per Tomàs Molina i Irma Pina.

Més informació:
www.ccma.cat/tv3/espai-terra/programa
www.caldesdemontbui.cat/actualitat/noticies/lespai-terra-dedica-un-reportatge-a-caldes-i-la-seva-relacio-amb-laigua-termal.html

Comentaris