Amb els ulls posats a El Safareig

Nota de premsa - Ajuntament de Caldes de Montbui

Un miler de veïns de Caldes més visitants d'arreu han fet el primer cop d'ull als banys termals El Safareig, oberts aquest cap de setmana. Una vuitantena, a més de mirar, ja s'hi ha banyat.

Divendres a la tarda i dissabte al matí van tenir lloc les portes obertes dels Banys Termals El Safareig, el nou espai lúdic calderí que sorgeix de la recuperació del vell safareig termal de Santa Esperança. Durant les portes obertes i la resta del cap de setmana han passat per l'espai un miler persones, la majoria veïns del municipi, més curiosos de pobles propers.



Una vuitantena de persones, a més de mirar, s'hi ha volgut banyar i ha estrenat la piscina termal amb vistes als horts de Caldes de Montbui. Els banyistes del primer cap de setmana han estat visitants de fora, majoritàriament, vinguts de Barcelona, Santa Coloma, Sant Cugat o Malgrat, entre altres.



Un cop passats aquests dos dies de novetat i de posada en marxa, aquesta setmana El Safareig obrirà amb normalitat, dins l'horari de dimecres a diumenge que té estipulat i preparat per convertir-se en un més dels atractius turístics lligats al fet termal de la vila romana.

Mes informacio a:







Comentaris