Es celebra una nova sessió del projecte Punts d'Informació Turística

El passat dia 11 de maig es va realitzar la segona sessió de formació del projecte Punts d’Informació Turística impulsat des de la Diputació de Barcelona i coordinat al territori pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Aquest projecte cerca dotar a la demarcació de Barcelona del màxim nombre de punts d’informació turística, ja sigui a través d’equipaments públics o establiments privats, que puguin complementar els serveis d’informació, difusió i atenció turística. Es vol oferir al turista /visitant la possibilitat de ser informat sobre l’oferta turística existent, alhora que pugui rebre assistència i suport en l’organització de la seva estada.

Aquesta sessió es va dur a terme a l’Espai Natural de Sant Miquel del Fai i van assistir unes trenta persones inscrites en aquest projecte.

Es duran a terme cicles formatius basats en dues tipologies de formació:
-Formació d’acreditació: 18 hores (2015)
-Formació de renovació: 12 hores (s’ofertarà anualment)

El cicle formatiu d’acreditació es complementarà amb un Catàleg de Serveis i Productes Turístics (document de suport que recollirà els principals atractius i serveis turístics de la comarca).



Els equipaments públics i establiments privats que superin aquests cicles formatius disposaran d’un diploma d’acreditació, així com d’una placa identificativa o vinil identificatiu i d’un dispensador de material promocional turístic.

Sant Miquel del Fai es un dels atractius de turisme de Bigues i Riells.

La propera sessió formativa es realitzarà el dia 15 de juny a Mollet del Vallès.

Comentaris